BIG BAGS voor de food industry

PME biedt big-bags aan die zijn vervaardigd volgens HACCP-voorschriften. Deze zijn internationaal bekend voor het voorkomen en minimaliseren van veiligheidsrisico’s tijdens het bereiden van eten en drinken.

De big bags van PME hebben een ‘FOOD GRADE’-certificering, wat betekent dat ze geschikt zijn om in contact te komen met voedsel. Deze big bags worden vervaardigd in gespecialiseerde laboratoria. Waar het risico op besmetting van het verpakkingsmateriaal in principe nihil is.

BIG BAGS voor de petrochemische industrie

Chemische materialen  zijn vaak gevaarlijk als ze in contact komen met de omgeving. Daarom moeten verpakkingen die deze chemische materialen bevatten een hoge mate van bescherming bieden. Bovendien moeten ze voldoen aan de voorschriften voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

De big-bags van PME garanderen een ​​maximale houvast, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de bescherming passend is en voldoet aan de verpakkingseisen.

BIG BAGS voor de plastic industry

PME biedt big bags die hun vorm niet verliezen nadat ze zijn ingevuld. Hierdoor ontstaat een optimaal opslagmiddel voor zowel opslag als transport van plastic pellets.

De meeste plastics die worden opgeslaan in onze big-bags zijn: polyethyleen, polytheen, polystyreen, polypropyleen, PVC-korrels, kunststofpoeders, gemalen kunststof, plastic vlokken, PET, HDPE, rubberkorrels, rubberpoeders.

BIG BAGS voor construction industry

De big bags van PME bieden de ideale oplossing voor het transport van bouwmaterialen bieden. Zowel gemak als veiligheid worden gegarandeerd. De big-bags van PME zijn resistent en sterk genoeg om materialen met een aanzienlijk gewicht te dragen. Daarnaast zijn big bags zijn efficiënte transportmiddelen die in plaats van eenvoudige bags of tanks dienst kunnen nemen.

Tot slot is het mogelijk om materiaal uit mijnen of steengroeven, cement, kalk of andere producten te verpakken voor gebruik in de bouw.

BIG BAGS voor de farmaceutische industrie

Farmaceutische materialen zijn soms gevaarlijk als ze in contact komen met de omgeving. Daarnaast is zijn er hygiënische vereisten voor producten die bestemd zijn voor de eindconsument.

De big bags van PME garanderen een ​​maximale houvast te garanderen, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Daarbovenop zorgen ze ervoor dat de bescherming passend is en voldoet aan de verpakkingseisen.