Mengsilo’s

Verticale mengsilo’s

Mengsilo’s voor plastic materialen zijn gepland en gebouwd voor het maken van de beste mixen van korrels en / of gemalen producten; ze zijn bovendien geschikt om te kleuren met master of pigmenten.
Ze zijn gemaakt van geverfd koolstofstaal (mod. “TV”) of in roestvrij staal (mod. “TX”), met capaciteiten van 500 tot 28.000 liter (grotere volumes op aanvraag verkrijgbaar).

De VERTICALE MENGSILO mod. BT (met verzamelbak) en BTP (met verzamelbak op vloerniveau) – is het meest economische en effectieve systeem voor het mengen van korrelige, gemalen en poederproducten.

Horizontale mengsilo’s

De horizontale mixer mod. MA / 1 – dankzij het specifieke ontwerp van het batch-mengsysteem op basis van het type met één aslint, sterk gedimensioneerd voor het moeilijkste gebruik, verzekert een perfecte menging van poeder en korrelige materialen, zelfs met verschillende specifieke gewichten en met toevoeging van vloeistoffen; om deze redenen wordt het in veel industriële branches met succes gebruikt

Meng-droger silo’s

MENGEN VAN SILOS met laadbak en klapdeksel, inspectiedeur (mangat) op cilinder, binnenste schroefpijp met gaten voor stromende lucht, filter (voor afmetingen zie TV-TX catalogus).

  • AANSLUITINGSBUIS tussen de heteluchtgenerator en de mengsilo’s.
  • HETE LUCHTGENERATOR gemonteerd in metalen doos (min. Mm. 900 x 900 x h.1800 – max mm. 11000 x 1100 x h.2400) met elektrische weerstanden en ventilator.
  • ELEKTRISCH BEDIENINGSPANEEL van de gehele uitrusting.