Gravimetrische Kleurdosering

ONZE KEUZE VOOR KLEURDOSERING: MOVACOLOR

Controle, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in doseertechnologie

Movacolor is de eerste keuze van kunststoffenproducenten wereldwijd die perfectie nastreven op het gebied van spuitgieten en extrusie. We voldoen niet alleen aan de vraag van onze klanten naar nauwkeurigheid, traceerbaarheid, kostenbesparing en afvalreductie, maar overtreffen die zelfs door onze constante innovaties op het gebied van doseertechnologie.

Doe een aanvraag

Controle en kosten

U verkrijgt een directe controle over het productieproces wat resulteert in een zeer eenvoudig te bedienen systeem dat bovendien kostenefficiënt is.

Constante kwaliteit

Betrouwbaarheid en gebruiksgemak zijn voorstaande kenmerken van Movacolor systemen. Door hun eenvoudige maar toch ingenieuze samenstelling zijn ze bovendien makkelijk te reinigen of bij te sturen om een constante kwaliteit van gekleurde dosering te garanderen.

Flexibel productieproces

Met Movacolor kunt u het systeem eenvoudig aanpassen of uitbreiden. U kunt tot 15 nieuwe componenten toevoegen aan een bestaande productielijn wanneer nieuwe specificaties of een grotere schaal dit vereisen.

Doe een aanvraag

PME-Benelux is de officiële verdeler van Movacolor

in Nederland, België en Luxemburg

MOVACOLOR EN PME

Movacolor is sinds lange tijd een betrouwbare partner voor PME wanneer we zoeken naar kwaliteitsvolle doseermachines voor onze klanten.

Voor professionele ondersteuning, advies en implementatie van Movacolor in de Benelux moet je bij PME zijn.

Doe een vrijblijvende aanvraag voor Movacolor blenders

Doe een aanvraag